GRATIS FRAGT FRA 498 KR. | LEVERING 1-3 HVERDAGE

Om US Sports Apparel

Det skal være nemt at shoppe NFL i Danmark

US Sports Apparel er en dansk NFL shop med et bredt udvalg af officielt NFL fan tøj og merchandise, hvor du ikke skal bekymre dig om lange udenlandske leveringstider og toldgebyrer og andre fragtomkostninger. Vi tilbyder gratis fragt på køb fra 498 kr. og leverer på kun 1-3 hverdage i hele Danmark.

Formålet med webshoppen er, at gøre det nemt for danske NFL fans at støtte op om deres favorithold, og vi lægger stor vægt på at yde en god shopping-oplevelse og en personlig kundeservice.

På vores Facebook og Instagram side har du mulighed for at holde dig opdateret med gode tilbud, nye produktlanceringer og de seneste NFL nyheder og indhold.

Gratis fragt på køb fra 498 kr., hurtig levering og 30 dages returret

På webshoppen er det nemt at bestille de nyeste og mest populære NFL tøj- og merchandise kollektioner. Varerne bliver sendt samme dag som bestillingen er lagt ved køb inden kl. 17, og er tilmed nem at returnere og ombytte såfremt størrelsen ikke skulle passe. Leveringstiden er 1-4 dage. Skulle det utænkelige dog ske, at din levering er forsinket, bedes du kontakte mig via chatten nederst i højre hjørne - alle ugens dage mellem 09-22.

Har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at skrive via chatten eller på info@ussportsapparel.dk, hvor du kan forvente et svar inden for 24 timer. 
 

Vi ser frem til at kunne betjene dig.

Kevin Jeppesen
Indehaver

Kevin Jeppesen in New York Giants Fade Out Hoodie

  

US SPORTS APPAREL I MEDIERNE

Horsens Folkeblad Screenshot

Horsens Folkeblad

"Stor passion for amerikansk fodbold: Kevin har åbnet Danmarks eneste NFL-webshop"

  

vistartersgu.dk Artikel screenshot

VI STARTER SGU

"PASSION FOR NFL BLEV TIL WEBSHOP. Kevin Jeppesen har spillet amerikansk fodbold på dansk topniveau og ser en voksende interesse i Danmark. Nu har han åbnet en webshop med fanmerch."